Kırşehir MÜSİAD, Aşure Günü dolayısıyla Kırşehirli vatandaşların bu mübarek gününü kutladı. Konuya ilişkin olarak paylaşılan mesajda, birlik, beraberlik, paylaşma ve bereket vurgusu yapıldı.

Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda

MÜSİAD Kırşehir Şubesi tarafından yapılan açıklamada, "Birlik, beraberlik, paylaşma ve bereketin simgesi Aşure Günü mübarek olsun. Peygamber Efendimizin torunu Hazreti Hüseyin ve Kerbela şehitlerini, şehadetlerinin sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz," ifadelerine yer verildi.

Aşure Günü'nün, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği belirtilen mesajda, bu özel günün manevi değerine dikkat çekildi. Kırşehir MÜSİAD, tüm Kırşehirlilerin Aşure Günü'nü kutlayarak, bu anlamlı günün barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Kırşehir MÜSİAD’ın paylaştığı bu mesaj, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü ve sosyal medya üzerinde de geniş yankı buldu. Aşure Günü vesilesiyle yapılan bu kutlama, Kırşehir halkının birlik ve beraberlik duygularını bir kez daha güçlendirdi.

Editör: TUĞBA GÜL