GÜNDEM

Kırşehir Kudüs Platformu'ndan Kırşehir halkına çağrı

İşgalci İsrail tarafından İran’ın başkenti Tahran’da şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin çağrısı, dünya genelinde yankı buldu.

İşgalci İsrail tarafından İran’ın başkenti Tahran’da şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin çağrısı, dünya genelinde yankı buldu. 3 Ağustos Cumartesi günü için tüm Arap, İslam ve dünya ülkelerini Gazze halkına ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli esirlere destek olmaya davet eden Haniye'nin çağrısına, Kırşehir Kudüs Platformu sessiz kalmadı.

Kırşehir Kudüs Platformu, Kırşehir’de çok sayıda sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecek mitinge tüm Kırşehirli vatandaşları davet ediyor. Bu akşam saat 20.30’da Askerlik Şubesi önünde başlayacak olan yürüyüş, Kırşehir merkezde yer alan Cacabey Meydanı’na kadar devam edecek.

Kırşehir Kudüs Platformu, Kırşehirli vatandaşların Şehit Haniye’nin son çağrısına sessiz kalmayarak, 7 Ekim’den beri Gazze’de devam eden soykırıma karşı çıkacaklarını belirtti. Tüm Kırşehir halkı, kefiyeleriyle birlikte saat 20.30’da Askerlik Şubesi önünde toplanmaya davet edildi.

Kırşehir Kudüs Platformu, halkın bu önemli çağrıya kulak vermesi gerektiğini ve Gazze'deki zulme karşı seslerini duyurmanın zamanının geldiğini vurguladı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.