Kırşehir'in çeşitli ilçelerinde görev yapan kaymakamlar ve Vali Yardımcısı, yeni görev yerlerine atanacakları için Kırşehir Valisi H. Mete Buhara'ya veda ziyaretinde bulundular.

Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Kaymakamlar Abdüllatif Yılmaz, Elif Meram, Ahmet Sami Meram ile  Vali Yardımcısı Mevlana Kürkçü, yeni görevlerine başlamadan önce Vali Buhara'yı makamında ziyaret ettiler.

Vali Buhara, görev yeri değişikliği nedeniyle ilimizden ayrılacak olan Vali Yardımcısı Mevlana Kürkçü, Çiçekdağı Kaymakamı Elif Meram, Akçakent Kaymakamı Ahmet Sami Meram ve Mucur Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz'a Kırşehir'e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Vali Buhara yaptığı açıklamada, "Atamaları dolayısıyla ilimizden ayrılacak olan Vali Yardımcımız Mevlana Kürkcü ile Çiçekdağı Kaymakamı Elif Meram, Akçakent Kaymakamı Ahmet Sami Meram ve Mucur Kaymakamımız Abdüllatif Yılmaz'a Kırşehir’e vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Yeni görevlerine başlayacak olan kaymakamlar ve vali yardımcısı, Vali Buhara'nın bu nazik ve içten dileklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Kaymakamlarımıza ve Vali Yardımcımıza yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Editör: TUĞBA GÜL