Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı’nda önemli bir görev değişikliği gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırşehir İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadık Gülecen, Ardahan İl Jandarma Komutanlığı görevine atandı. Albay Gülecen’in yerine, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisinde görev yapan Albay Ahmet Yıldırım, Kırşehir İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlayacak.

Kırşehir’deki görev süresi boyunca başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Albay Sadık Gülecen, özellikle güvenlik ve asayiş konularında Kırşehir’e önemli katkılar sundu. Albay Gülecen’in Ardahan’a atanmasının ardından, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kırşehir’in Eski Valisi İbrahim Akın’ın yeni görev yeri Konya! Kırşehir’in Eski Valisi İbrahim Akın’ın yeni görev yeri Konya!

Vekil Erkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile, Ardahan İl Jandarma Komutanı olarak atanan J. Kd. Albay Sadık Gülecen’e Kırşehir’imize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılarının devamını dilerim.”

Yeni Kırşehir İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Ahmet Yıldırım’ın kısa süre içinde görevine başlaması bekleniyor. Albay Yıldırım’ın, Kırşehir’deki görevinde de aynı başarıyı sürdüreceğine ve ilin güvenlik ve asayişine önemli katkılar sağlayacağına inanılıyor. Bu görev değişikliği, Kırşehir Jandarma teşkilatında önemli bir bayrak değişimi olarak kayıtlara geçti.

Editör: TUĞBA GÜL