Türk Eğitim-Sen Kırşehir Şube Başkanı Hüdai Pakel, Kırşehir İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Eyüp Temur’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Başkan Pakel, misafirperverliği için Temur’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Pakel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Eyüp Temur Bey’in göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Görüşme sırasında Kırşehir'in kültürel ve turistik değerleri üzerine yapılan sohbetlerin yanı sıra, her iki kurumun işbirliği yapabileceği konular da ele alındı. Başkan Pakel, Kırşehir'in kültürel mirasının korunması ve tanıtılması konusunda Türk Eğitim-Sen olarak her türlü desteği verebileceklerini belirtti.

İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Eyüp Temur da, Başkan Pakel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırşehir'in kültürel ve turistik potansiyelini artırmak için çalışmalar yapılması gerektiğini dile getirdi.

Kırşehirli gençlerin Polis Akademisi Sınavı heyecanı artıyor Kırşehirli gençlerin Polis Akademisi Sınavı heyecanı artıyor

Ziyaret, Kırşehir'in eğitim ve kültür alanında daha da ileriye gitmesi için atılacak adımların önemini vurgulayan bir görüşme olarak kaydedildi.

Editör: TUĞBA GÜL