ÖZEL HABER

"Kırşehir halkına verilen sözler tek tek yerine getiriliyor"

Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamındaki gündemle ilgili birçok önemli konu ele alındı ​​ve Kırşehir'in kalkınması için yapılması gerekenler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildiğini, çalışmaların adil bir şekilde her mahalleye ulaştırıldığını vurguladı. Ekicioğlu, “Kırşehirliler şuna inandı. Yol, kaldırım yapamaz.” diye anımsadı. Yol, park sorunu şehrimizde kalmadı. Kırşehir’in kenar mahallelere bile hizmet götürüyoruz.  Yol, park ve kaldırım gibi sorunlar kalmadı, %90’ı bitti. Biz bu işleri yaparken bize oy verdi veya vermedi demiyoruz. O mahalle oy verdi veya vermedi demiyoruz. Bizim görevimiz Kırşehir’in her yerine hizmet götürmek. Çünkü seçim bittikten sonra herkes eşittir, mahalleler eşittir.” dedi.

Altyapının yanı sıra, farklı projelerle de Kırşehir halkına dokunmaya devam ederek çalışan Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak kurduğu OkuYorum Kitap Topluluğu ile şehrin kültürel yaşamına katkı sağladıklarını ifade etti. Ekicioğlu, “OkuYorum Kitap Topluluğu, uzun zamandır Kırşehirli kitapseverlere hizmet vermekte olup, kültürel etkinliklerimizde halk gönlünde taht kuruyor.” şeklinde konuştu.

Murat Sürmeli'nin ziyaretinden memnun kaldığını dile getiren Başkan Ekicioğlu, yerel basının öneminin dikkati çekerek Kırşehir'de yerel medyanın dağıtımının yapıldığını belirtti. “Yerel basını, şehrimizin nabzını tutan önemli bir araçtır. Kırşehir'de yerel medyanın daha fazla tanınması, halkımızın bilgilendirilmesi açısından büyük önem taşıyor.” dedi.

Başkan Ekicioğlu, Kırşehir'e ve hemşehrilerine hizmet vermekten onur duyduğunu ifade ederek, ziyaret için Murat Sürmeli'ye teşekkürlerini iletti.