Kırşehir Doğa ve Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürü Erol Acar'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kırşehir'de görev yaparken Gaziantep'e tayini çıkan Erol Acar’ın gerçekleştirdiği ziyarette, ortak çalışmalara ve desteklerine vurgu yapıldı.

Kırşehir Doğa ve Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kırşehir’de görev yapmakta iken Gaziantep’e tayini çıkan Denetimli Serbestlik Müdürümüz Erol Acar Bey’e kurumumuzla yapmış olduğu ortak çalışmalar ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz." denildi.

Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda

Erol Acar'ın Kırşehir'de görev yaptığı süre boyunca, Doğa ve Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü ile yürüttüğü ortak çalışmalar, doğanın korunması ve denetimli serbestlik uygulamaları konusunda önemli katkılar sağladı. Bu iş birliği sayesinde, Kırşehir'deki doğa koruma ve rehabilitasyon projelerinde önemli ilerlemeler kaydedildi.

Editör: TUĞBA GÜL