Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda rakibi Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımımız, bu akşam saat 22.00'de Hollanda ile karşılaşacak. Kırşehir, milli takımımızı desteklemek için tek yürek olacak.

Yapmış olduğu bozkurt işareti nedeniyle UEFA tarafından 2 maç ceza alan Merih Demiral, bu akşamki çeyrek final maçında sahada yer alamayacak. Ancak A Millilere moral ve destek vermek isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeyrek final maçını izlemek üzere Berlin'e gidecek. Türk taraftarlar, her zamanki gibi tribünleri doldurarak takımlarını destekleyecekler.

Kırşehirli Avukat Mehmet Ali Alan’dan memleketine anlamlı armağan Kırşehirli Avukat Mehmet Ali Alan’dan memleketine anlamlı armağan

Berlin'den maçı izleyemeyen vatandaşlarımız, TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak olan bu heyecan dolu karşılaşmayı takip edebilecekler. Kırşehirli vatandaşlar ise il merkezi ve ilçelerde meydanlara kurulacak dev ekranlarla çeyrek final heyecanını hep birlikte yaşayacak.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan maç, saat 22.00'de başlayacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan Türkiye, Hollanda'yı yenerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Kırşehir Haber 40 ailesi olarak A Milli Takımımıza başarılar diliyor, yolun sonunun final olmasını temenni ediyoruz.

Editör: TUĞBA GÜL