Kırşehir BİL Koleji, yeni eğitim-öğretim yılı için kayıt dönemini başlattı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bünyesinde eğitim almak isteyen öğrenciler için kayıt başvuruları 20 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek.

Kırşehir BİL Koleji, Kırşehirlilere yönelik yaptığı duyuruda, yeni kayıt döneminin başladığını belirtti. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi için kayıt yaptırmak isteyen Kırşehirli vatandaşlar, 0536 065 52 18 numaralı Whatsapp hattından iletişime geçerek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kırşehir BİL Koleji, sunduğu kaliteli eğitimle öğrencilerine parlak bir gelecek vaat ediyor. Eğitim kurumunun bünyesindeki okullar, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve onları geleceğe hazırlamak için çeşitli programlar ve etkinlikler düzenlemektedir.

Kayıt yaptırmak isteyen tüm Kırşehirli vatandaşları, belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir.  Kırşehir BİL Koleji, yeni eğitim döneminde öğrencilerini bekliyor. Eğitim hayatında başarılı ve mutlu bir yıl geçirmek isteyen öğrenciler için bu fırsatı kaçırmayın!