Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, afetlere karşı toplumun bilinçlenmesi ve hazırlık süreçlerinde kritik rol oynayan gönüllülerine teşekkürlerini sunmaya devam ediyor. Gönüllülük eğitimlerine katılan ve afet anlarında sahada aktif olarak yer alan Kırşehirli gönüllülere yönelik teşekkür mesajları, Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden yayınlanıyor.

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde sahada aktif şekilde yer alan Kırşehir Destek AFAD Gönüllüleri Yasir Siyahoğlu, Tuğba Gül, Tayfun Tekin ve Bekir Ceyhan'a özel teşekkür mesajları paylaşıldı. Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, bugüne kadar isimleri ile teşekkür ettiği ve henüz isimlerini yayınlayamadığı her zorlukta ve gerçekleştirilen her faaliyette gönülden destek veren tüm Destek gönüllülerine içtenlikle teşekkür ediyor.

Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği

Kırşehir AFAD, afetlere karşı dayanıklılığı artırmak ve toplumsal bilinci yükseltmek adına gönüllülük eğitimlerine büyük önem veriyor. Sizler de online eğitimleri tamamlayarak yüz yüze eğitimlere katılabilir ve gönüllü kardeşliğine destek verebilirsiniz. Gönüllü olarak AFAD ailesine katılan bireyler, afet anlarında ve sonrasında kritik görevler üstlenerek topluma katkı sağlamaktadır.

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, tüm gönüllülerin destekleriyle afetlere karşı daha hazırlıklı bir toplum olma yolunda önemli adımlar atıyor ve gönüllülere minnettar olduklarını bir kez daha vurguluyor.

Editör: TUĞBA GÜL