Taptaze kayısı reçeli yapmanın sırları Taptaze kayısı reçeli yapmanın sırları

Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında oynanan Türkiye-Avusturya maçını Kaman Meydanında vatandaşlarla birlikte izledi. Meydana kurulan dev ekran sayesinde Kaman halkı tek yürek oldu ve A Milli Futbol Takımımıza destek verdi.

Maç sonrasında bir açıklama yapan Başkan Demirci, şunları söyledi:

"Gururumuz, mutluluğumuz oldunuz. Tebrikler Türkiye, tebrikler bizim çocuklar. Harikasınız. Kupaya giden her yolda Milli Takımımız için, Kaman meydanında her maçta omuz omuza tek yürek oluyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Yolun sonu final olsun."

Kaman halkı, Başkan Demirci ile birlikte maçı büyük bir coşku ve heyecanla izledi. Türkiye'nin 2-1'lik galibiyeti, meydanda büyük bir sevinç dalgası oluşturdu. Başkan Demirci, maç süresince vatandaşlarla birlikte tezahürat yaparak Milli Takımımıza destek oldu.

Bu tür etkinliklerin, Kaman halkını bir araya getirerek dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Demirci, Milli Takımımızın bir sonraki maçlarında da aynı coşkuyla destekleneceğini belirtti.

Editör: TUĞBA GÜL