EĞİTİM

Kaman’da "4-6 Yaş Kuran Kursları Kapanış Programı" büyük ilgi gördü

Kırşehir’in Kaman ilçesinde, "4-6 Yaş Kuran Kursları Kapanış Programı", ilçe Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

Kırşehir’in Kaman ilçesinde, "4-6 Yaş Kuran Kursları Kapanış Programı", ilçe Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya, ilgili kurum amirleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, kurs öğrencilerinden Yusuf Emir Koyuncu'nun etkileyici Kuran tilaveti ile başladı. Kaymakam Kaya, yaptığı konuşmada, 4-6 yaş Kuran kurslarının çocukların eğitimi üzerindeki etkilerine değinerek, kurs hocalarına teşekkürlerini iletti. Kaya, bu tür eğitimlerin çocukların manevi ve ahlaki gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Etkinlik, öğrencilerin sure takdimiyle devam etti ve semazen gösterisi ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Ramazan manilerinin davullar eşliğinde okunması ve ekmek rondu tiyatro gösterisi programın diğer dikkat çekici bölümleri arasında yer aldı. Program, çocuklara yönelik hediye takdimi ile sona erdi.

Bu özel günde bir araya gelen Kaman halkı, çocukların sunumlarından ve gösterilerinden büyük keyif alırken, programın sonunda herkesin yüzünde memnuniyet ifadesi vardı.