GÜNDEM

Kaman, Zafer Konseri ’ne hazır!

Kırşehir’in Kaman ilçesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında unutulmaz bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak.

Kırşehir’in Kaman ilçesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında unutulmaz bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak. Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek Zafer Konseri için hazırlıklar tamamlandı. Ülkemizin ünlü sanatçılarından Ahmet Şafak ve Nadide Sultan’ın sahne alacağı konser, Kamanlı vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Kutlamalar, 30 Ağustos akşamı Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’de başlayacak. Konser öncesinde, Kaman sokakları meşalelerle aydınlatılacak ve Kamanlı vatandaşlar Zafer Yürüyüşü gerçekleştirecek. Yürüyüşün ardından, müzikseverler Ahmet Şafak ve Nadide Sultan’ın performanslarıyla unutulmaz bir gece yaşayacak.

                                

Kaman halkı, özellikle Ahmet Şafak’ı canlı dinleyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Belediye Başkanı Emre Demirci’ye bu özel geceyi düzenlediği için teşekkür eden vatandaşlar, Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşayacak olmanın mutluluğunu dile getirdi.

Tüm Kırşehir halkının davetli olduğu Zafer Konseri, Kaman’da 30 Ağustos’u zafer ve gururla kutlayacak olanlar için unutulmaz bir etkinlik olacak.