Çiçekdağı Belediyesi'nden  Boks Turnuvasına davet Çiçekdağı Belediyesi'nden Boks Turnuvasına davet

Kırşehir’in Kaman ilçesi, 11, 12 ve 13 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali ile sanat ve müziğin buluştuğu unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kaman Belediyesi tarafından organize edilen festival, üç gün boyunca zengin içerikleriyle Kırşehir halkını ve çevre illerden gelen misafirleri ağırlayacak.

Festival, yerli ve ulusal sanatçıların sahne performansları ile dolu dolu geçecek. 11 Ekim’de açılış konserlerini Veli Erdem Karakülah ve Türk rock müziğinin sevilen ismi Fatma Turgut gerçekleştirecek. 12 Ekim’de, rap müziğin güçlü temsilcisi Eypio ve pop müziğin yıldızı Mustafa Ceceli sahne alarak festivale damga vuracak. 13 Ekim’de ise kapanış konserleri, pop müziğin enerjik sanatçısı Aydilge ve gençlerin favori rap sanatçısı Sefo ile yapılacak.

Kaman FestivalFestival sadece müzikle sınırlı kalmayıp Kaman’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtan birçok etkinliği de içinde barındırıyor. Yerel lezzetler, el sanatları sergileri, halk oyunları gösterileri ve ceviz temalı atölyeler gibi renkli aktiviteler, festivale gelen ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali, bölgenin ünlü cevizini tanıtarak yerel üreticilere de destek olmayı amaçlıyor. Cevizle yapılan çeşitli ürünlerin tanıtıldığı stantlar, cevizle yapılan yöresel lezzetlerin tadımı ve yemek yarışmalarıyla, katılımcılar yerel kültürü doyasıya deneyimleyebilecekler.

Sanat, kültür ve eğlence dolu bu festivalde yer almak için tarihi not edin: 11-13 Ekim 2024, Kaman’da buluşalım!

Editör: TUĞBA GÜL