Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi ve Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Sürmeli, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi İbrahim Uzun, Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci’yi makamında ziyaret ettiler.

BH Mimarlık Kırşehir’de hizmete giriyor BH Mimarlık Kırşehir’de hizmete giriyor

Ziyaret sırasında, Başkan Emre Demirci ve misafirleri, Kaman ilçesinin değişim ve gelişimi üzerine istişarelerde bulundu. Görüşmede, ilçede gerçekleştirilen ve planlanmakta olan projeler hakkında detaylı bir şekilde konuşuldu. Başkan Demirci, Kaman’ın kalkınması ve modernleşmesi adına yapılan çalışmalara değinirken, gelecek dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi verdi.

Belediye Başkanı Emre Demirci, kendisini makamında ziyaret eden Gazeteci Murat Sürmeli, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ve MHP MYK Üyesi İbrahim Uzun’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, Kaman’ın geleceği için atılacak adımlar konusunda fikir alışverişi yapma ve ilçe adına yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi açısından verimli geçti.

Ziyaretin sonunda, misafirler Kaman ilçesinin gelişimine yönelik desteklerini dile getirirken, Başkan Demirci de ilçe halkının refahını artıracak projeleri hayata geçirme konusunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Editör: TUĞBA GÜL