SİYASET

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci'den önemli ziyaretler

Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ile AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hilmi Gökcınar’ı ziyaret etti.

Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ile AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hilmi Gökcınar’ı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Yakup Eğri de Başkan Demirci’ye eşlik etti.

Başkan Demirci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Başkanlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi. Ziyaretin içeriği ve görüşmelerde neler konuşulduğuna dair detaylar henüz paylaşılmamış olsa da, Başkan Demirci'nin bu temaslarının Kaman ilçesi ve Kırşehir’in genel kalkınması için önemli olduğu vurgulandı.

Bu ziyaretler, yerel yönetimler ile merkezi siyasetin iş birliğini güçlendirmek ve Kırşehir’in gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.