Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) spor dünyasında gurur dolu bir heyecan yaşıyor! Üniversitenin iki yetenekli milli sporcusu, Merve Dinçel Kavurat ve Hakan Reçber, 2024 Paris Olimpiyatları’nda tekvando branşında Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor. Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında adlarını başarılarla duyuran bu iki sporcu, şimdi gözlerini Fransa’da düzenlenen olimpiyatlara dikti.

I M G 20240730 W A0002

Türkiye'den toplamda 78 milli sporcunun katıldığı bu büyük organizasyonda, KAEÜ'nün sporcuları da madalyalar için ter dökecek. Kadınlar 49 kiloda yarışacak olan Merve Dinçel Kavurat, 7 Ağustos’ta mindere çıkarken, erkekler 68 kiloda mücadele edecek Hakan Reçber ise 8 Ağustos’ta rakiplerinin karşısına çıkacak.

I M G 20240730 W A0000

KAEÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri olan Merve ve Hakan, üniversitenin değer odaklı başarı anlayışını olimpiyat sahasına taşıyor. Tüm üniversite camiası, bu önemli karşılaşmalar öncesinde sporcularına gönülden destek veriyor ve başarı dileklerini iletiyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Stefan Savic, taraftarları coşturdu! Trabzonspor'un yeni transferi Stefan Savic, taraftarları coşturdu!

I M G 20240730 W A0001

Balkanlardan Avrupa’ya, Dünya şampiyonalarından olimpiyatlara uzanan başarı hikayeleriyle Merve Dinçel Kavurat ve Hakan Reçber, Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor. Paris’te bayrağımızı dalgalandırmak ve madalya ile yurda dönmek için büyük bir azimle çalışıyorlar. Ülkemizi ve KAEÜ’yü en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımız tam. 7 ve 8 Ağustos’ta tüm gözler Paris’te olacak ve bizler de nefeslerimizi tutarak bu gurur dolu anları izleyeceğiz. Haydi, Türkiye! Sporcularımıza başarılar diliyoruz!

Editör: BETÜL AKEREN