Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörlüğü tarafından Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Törene, KAEÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Fakülte Sekreteri Çiğdem Güven ile üniversitenin diğer akademik ve idari personeli katıldı.

Whats App Image 2024 06 24 At 12.23.451Törende konuşan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bayramın önemine değinerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Tüm katılımcıların bayramını kutlayan Rektör Karahocagil, konuşmasının ardından personel ile tek tek bayramlaştı.

Whats App Image 2024 06 25 At 05.12.191Rektörlük tarafından düzenlenen törenin ardından, KAEÜ Tıp Fakültesinde de geleneksel bayramlaşma töreni saat 16:00’da gerçekleştirildi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Fakülte Sekreteri Çiğdem Güven, akademik ve idari personel ile destek hizmetleri personelinin katıldığı tören, sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Prof. Dr. Ali Güneş, tüm personel ile tek tek bayramlaştı.

Whats App Image 2024 06 25 At 05.12.191Bu anlamlı günde düzenlenen bayramlaşma töreni, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edildi. Tören, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile oldu.

Milli Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı Salih Çelik oldu Milli Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı Salih Çelik oldu

Whats App Image 2024 06 25 At 10.22.27

Editör: TUĞBA GÜL