EĞİTİM

KAEÜ 2023-2024 dönemi mezunlarını uğurluyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ), öğrencilerinin akademik gelişimine verdiği önemi, 2023-2024 akademik yılı mezuniyet törenleriyle bir kez daha vurguluyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ), öğrencilerinin akademik gelişimine verdiği önemi, 2023-2024 akademik yılı mezuniyet törenleriyle bir kez daha vurguluyor. Eğitim-öğretim hayatlarını başarıyla tamamlayan binlerce öğrenci, 29 Haziran 2024 tarihinde keplerini gökyüzüne fırlatarak mezuniyetlerini kutlayacak. KAEÜ stadyumunda gerçekleştirilecek bu görkemli törene, öğrencilerin aileleri ve Kırşehirli vatandaşlar da davetli.

Mezuniyet programı, saat 17.00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Ardından halk oyunları gösterileri, üniversiteyi dereceyle bitiren öğrencilere belgelerinin verilmesi, Ahilik Yemini, bayrak-flama devir teslimi ve keplerin havaya atılmasıyla devam edecek. Tören, bir konserle sona erecek, böylece mezuniyet coşkusu doruk noktasına ulaşacak.

KAEÜ’de genel mezuniyet programının yanı sıra fakülteler de kendi bireysel mezuniyet törenlerini düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümlerinin mezuniyet törenleri coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Yaklaşan bireysel mezuniyet törenleri arasında, 28 Haziran 2024 tarihinde Tıp Fakültesi ve 29 Haziran 2024 tarihinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü yer alıyor. Bu törenler de, öğrencilerin ailelerinin katılımıyla görkemli bir şekilde kutlanacak.

KAEÜ’nün mezuniyet törenleri, öğrencilerin akademik başarılarını ve üniversitenin eğitimdeki yüksek standartlarını kutlamak için büyük bir fırsat sunuyor. Tüm öğrenci ve aileler, bu unutulmaz günün keyfini çıkarmak ve mezuniyet coşkusuna ortak olmak için törenlere davet ediliyor. (HABER MERKEZİ)