GÜNDEM

Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Türk Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Türk Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Jandarma Teşkilatının, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenlik ve asayişinin sağlanmasındaki rolüne vurgu yapan Vali Buhara, teşkilatın üstün hizmet anlayışını ve milletimize olan bağlılığını övdü.

Vali Buhara mesajında, "Kurulduğu günden beri Aziz Milletimizin hizmetinde, vatandaşlarımızın yanında olan, görevlerini üstün vazife anlayışıyla yerine getiren kanun ordusu Jandarma Teşkilatımızın 185. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun," ifadelerini kullandı. Bu özel günde, Jandarma Teşkilatı mensuplarının fedakarca yaptığı hizmetlerin altını çizen Vali Buhara, teşkilatın vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gösterdiği çabaların takdire şayan olduğunu belirtti.

Kutlama mesajı, Jandarma Teşkilatının geçmişten geleceğe uzanan köklü tarihine ve milletimizin huzuru için üstlendiği sorumluluklara dikkat çekmektedir. Vali Buhara, teşkilat mensuplarına sağlık, başarı ve esenlikler dileyerek, halkımızın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.