Kırşehirli futbolseverler, bu akşam oynanacak olan milli maçın heyecanını şimdiden yaşamaya başladı. A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Eğer Ay-Yıldızlı ekip turu geçerse, çeyrek finalde Hollanda-Romanya galibiyle eşleşecek. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te grubunu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselen Türkiye, bu akşam Avusturya’yı geçerek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Leipzig şehrindeki Leipzig Stadyumu’nda oynanacak olan maç, Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak. Kırşehirli futbolseverler, milli takımımızın sahada göstereceği performansı büyük bir heyecanla bekliyor.

Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın, Avusturya karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:

Kalede Mert Günok, savunmada Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı ve Ferdi Kadıoğlu yer alacak. Orta sahada İsmail Yüksek, Salih Özcan ve  Orkun Kökçü, hücum hattında ise Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz ve genç yetenek Arda Güler’in forma giymesi bekleniyor.

Ne yazık ki kırmızı kart cezaları nedeniyle Samet Akaydın ve Hakan Çalhanoğlu bu maçta forma giyemeyecek.

Kırşehir'de unutulmaz yaz kampı Kırşehir'de unutulmaz yaz kampı

Ay-Yıldızlı ekip, turnuvada şimdiye kadar sergilediği performansla göz doldurdu ve Kırşehirli vatandaşlar, milli takımın çeyrek finale yükselmesi için büyük umut besliyor. Tüm Türkiye gibi Kırşehir de nefesini tutmuş, maç saatini bekliyor. Milli takımımızın göstereceği mücadele, şehri ve ülkeyi coşkuya boğacak.

Editör: BETÜL AKEREN