Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, IPARD III Programı Üçüncü Çağrı İlanının yayınlandığını duyurdu. Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, girişimcilere yönelik büyük bir hibe desteğinin sağlanacağı belirtildi.

Duyuruda, "Üretim tarlasındaki fikir tohumlarına desteklerimizle can suyu olmayı sürdürüyoruz. 81 ildeki girişimcilere toplam 90 milyon avro hibe desteği sağlayacak, IPARD III Programı Üçüncü Çağrı İlanı yayınlandı." ifadeleri kullanıldı.

453534504 500067072498061 6889476496250387272 NBu hibe programı, tarım ve kırsal kalkınma alanında projeler geliştiren girişimcilerin finansal olarak desteklenmesini amaçlıyor. Program kapsamında, üreticilere ve girişimcilere yönelik çeşitli destekler sunulacak ve bu desteklerin, kırsal bölgelerde ekonomik gelişmeyi teşvik etmesi hedefleniyor.

IPARD III Programı’nın Üçüncü Çağrı İlanı, Kırşehir ve diğer 80 ildeki girişimciler için büyük bir fırsat sunuyor. Programın detayları ve başvuru şartları hakkında bilgi almak isteyenler, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden hayvancılık işletmelerine destek ziyareti Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden hayvancılık işletmelerine destek ziyareti

Bu duyuru ile birlikte, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, üreticilere ve girişimcilere destek olmaya devam edeceğini ve bölgedeki tarımsal kalkınmayı teşvik etmeyi sürdüreceğini belirtti.

Editör: TUĞBA GÜL