GÜNDEM

İl Sağlık Müdürlüğü’nde genel değerlendirme toplantısı gerçekleşti

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu’nun başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İl Ambulans Servisi Başhekimliği Genel Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu’nun başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İl Ambulans Servisi Başhekimliği Genel Değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Kırşehirli vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla Başhekimlik ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının genel durumu değerlendirildi ve ileriye yönelik stratejik planlamalar yapıldı.

Toplantıya, Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ahmet Şahin, Uzman Emine Başdoğan ve ilgili birim sorumluları katıldı. Katılımcılar, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için yapılan çalışmaları ele alarak, çeşitli istişarelerde bulundu. Ayrıca, vatandaşların acil sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla yapılacak yenilikler ve iyileştirmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından Dr. Ertan Değirmencioğlu, vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmak için tüm sağlık çalışanlarının özveriyle çalıştığını belirtti ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için atılacak adımların önemine vurgu yaptı.