GÜNDEM

İki Vali Bir Arada

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Düzce Valisi Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Düzce Valisi Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti. Aslen Kırşehirli olan Vali Aslan, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Vali Buhara, Düzce Valisi Selçuk Aslan’a memleketinden haberler ileterek, hemşehrilik bağlarını güçlendirdi.

Vali Aslan, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, memleket hasretine değindi. Kırşehir’in kendisi için her zaman özel bir yeri olduğunu belirten Vali Aslan, Buhara’nın getirdiği selamlar ve haberlerle memleket özlemini bir nebze olsun giderdiğini ifade etti.

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda, “Hemşehrimiz Düzce Valimiz Sayın Selçuk Aslan'a Kırşehirli hemşehrilerinin selamları ile ziyarette bulunduk. Nazik ev sahipliği için kendilerine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Vali Hüdayar Mete Buhara’nın Vali Selçuk Aslan’a yaptığı ziyaret, iki valinin hemşehrilik bağlarını pekiştirirken, memleket hasretinin bir nebze olsun giderildiği anlamlı bir buluşma olarak kayıtlara geçti.