GÜNDEM

Hikmet Yavuz son yolculuğuna uğurlandı

Kırşehir, şehrin sevilen simalarından biri olan Hikmet Yavuz’un vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı.

Kırşehir, şehrin sevilen simalarından biri olan Hikmet Yavuz’un vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı. Eğitim Bir Sen Kırşehir Şube Başkanı Fatih Mehmet Yavuz’un amcası ve Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz’un abisi olan Hikmet Yavuz, hayata gözlerini yumdu. Bu acı haber, Kırşehir halkını yasa boğdu.

Merhum Hikmet Yavuz’un cenazesi, bugün tarihi Ahi Evran Camiinde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi. Cenaze merasimine Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Boztepe Kaymakamı Hamza Erdem, Boztepe Belediye Başkanı Musa Ceylan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’ün yanı sıra eğitim ve ticaret camiasından çok sayıda kişi katıldı. Kırşehirli vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği cenazede, duygusal anlar yaşandı.

Hikmet Yavuz, Kırşehir'de sevilen ve sayılan bir isim olarak tanınıyordu. Onun vefatı, ailesi başta olmak üzere, şehrin dört bir yanındaki insanları derinden etkiledi. Cenaze merasiminde bir araya gelen kalabalık, Yavuz ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kırşehir Memleket Gazetesi ve Kırşehir Haber 40 ailesi olarak, merhum Hikmet Yavuz’a Allah’tan rahmet, kederli Yavuz ailesine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.