GÜNDEM

“Hayatının ve mesleğinin başında…”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, terör saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı anma mesajı yayınladı

Loading...

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, terör saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı anma mesajı yayınladı. Vekil Erkan, Yalçın'ın şehit edilişinin yedinci yılında duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, genç yaşta kaybedilen bir öğretmenin, toplum üzerinde bıraktığı izin unutulmayacağını vurguladı.

Vekil Erkan mesajında, "22 yaşında, hayatının ve çok sevdiği mesleğinin henüz çok başında olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın, hainlerce şehit edilişinin üzerinden yedi yıl geçti. Şehit Şenay Aybüke Yalçın'ı ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu anma, Kırşehir başta olmak üzere tüm Türkiye genelinde yankı buldu. Toplumun farklı kesimlerinden insanlar, Şenay Aybüke Yalçın gibi terör mağduru öğretmenleri anarak, teröre karşı ortak bir duruş sergiledi. Milletvekili Erkan'ın bu anlamlı mesajı, toplumun terör kurbanlarını unutmadığını ve onların anılarını yaşatma konusundaki kararlılığını pekiştirdi.

Vekil Erkan'ın vurguladığı gibi, eğitim camiasının yaşadığı bu tür trajediler, ulusal bir yasın yanı sıra, toplumsal hafızada derin izler bırakarak, teröre karşı mücadelede birlik ve beraberliği simgeliyor. Kırşehir ve Türkiye genelinde, Şenay Aybüke Yalçın ve benzeri acıları yaşamış tüm şehitler, saygı ve özlemle anılmaya devam edecek.