GÜNDEM

Hanifi Öngör'e Müdür Olgun’dan plaket

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, uzun yıllar boyunca çeşitli görevlerde yer alan ve sonrasında Kırşehir Belediye Başkanlığına Başkan Yardımcısı olarak atanan Hanifi Öngör'ü onurlandırdı.

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, uzun yıllar boyunca çeşitli görevlerde yer alan ve sonrasında Kırşehir Belediye Başkanlığına Başkan Yardımcısı olarak atanan Hanifi Öngör'ü onurlandırdı. Kırşehir AFAD İl Müdürü Uğur Olgun, Hanifi Öngör'e yapmış olduğu hizmetler için bir plaket takdim etti.

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kıymetli mesai arkadaşımıza AFAD İl Müdürlüğü olarak yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Hanifi Öngör, Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü'nde görev yaptığı süre boyunca birçok başarılı projeye imza atmış ve afet yönetimi alanında önemli katkılarda bulunmuştu. Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, AFAD İl Müdürlüğü'nde bıraktığı izler ve katkıları dolayısıyla kendisine teşekkür edilerek plaket verildi.

AFAD İl Müdürü Uğur Olgun, törende yaptığı konuşmada Hanifi Öngör'ün hizmetlerinin büyük takdir topladığını ve yeni görevinde de aynı başarıları göstereceğine inandıklarını belirtti. Müdür Olgun, Öngör'e teşekkür ederek, plaket takdim etti.