KPSS Alan sınavına girecek olan Kırşehirli vatandaşlar, dikkat! ÖSYM'den gelen sıcak haber ile birlikte, 2024-KPSS Lisans Sınavı'nın Alan Bilgisi oturumlarına katılacak adayların sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Sınava girecek olan herkesin bu bilgiyi kaçırmaması gerekiyor!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), sınava girecek adayların giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu. Adaylar, 20 Temmuz'da yapılacak olan 2024-KPSS Lisans Sınavı'nın Alan Bilgisi 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve Alan Bilgisi 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 21 Temmuz'daki Alan Bilgisi 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) için belgelerini temin edebilecekler.

Milli Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı Salih Çelik oldu Milli Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı Salih Çelik oldu

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini ÖSYM'nin resmi internet adresi olan ais.osym.gov.tr üzerinden edinebilirler. Giriş belgelerinin eksiksiz ve zamanında alınması, sınav günü herhangi bir aksaklık yaşamamanız adına son derece önemli.

Editör: BETÜL AKEREN