GÜNDEM

Genç çifte mutluluklar diledi

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, dünya evine giren AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Sekreteri Bektaş Kaya ile İlayda Çıkış çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, dünya evine giren AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Sekreteri Bektaş Kaya ile İlayda Çıkış çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Ozan, düğün merasimi sonrasında yaptığı açıklamada çiftin mutluluğunu paylaştı.

Başkan Ozan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İlayda ve Bektaş kardeşimin mutlu günlerinde yanlarında olduk. Bugün gerçekleştirilen nikah merasiminde AK Parti Kırşehir İl Başkanımız Seher Ünsal ve Merkez İlçe Başkanımız Ali Demir ile birlikte şahitlik ettik. Kaya ve Çıkış ailelerini tebrik ediyor, İlayda ve Bektaş kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.”

Düğün merasimi, Kırşehir'deki sosyal ve siyasi çevrelerden pek çok kişinin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Ozan’ın yanı sıra AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve Merkez İlçe Başkanı Ali Demir de çiftin nikahına şahitlik etti.

Başkan Ozan, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, düğün merasimine katılanlar da İlayda ve Bektaş çiftinin bu mutlu gününe ortak oldu. Kaya ve Çıkış aileleri de bu özel günde yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti.