Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli, Kırşehir İl Sağlık Müdürü olarak göreve yapan Doç. Dr. Süleyman Ersoy'u makamında ziyaret etti. Sürmeli'ye bu ziyarette, Kırşehir Memleket Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Filiz Öz, muhabirler Tuğba Gül ve Murat Bor eşlik etti.

Ziyaret sırasında Kırşehir'de sağlık hizmetlerinde yaşanan gelişmeler, mevcut sorunlar ve karşılaşılan sorunlar gündeme getirildi. Murat Sürmeli ve ekibi, şehir içinde sağlık sektöründe yaşanan gelişmeler, eksiklikler ve yatırımlar hakkında bilgilendirildi.

Whatsapp Image 2024 09 27 At 10.56.02Doç. Dr. Süleyman Ersoy ise, Kırşehir'de sağlık alanında çalışmalarını hedeflediklerini ve sağlık alanlarında büyütme adına planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Yeni görevine ilişkin bilgileri paylaşan Ersoy, halkın sağlık hizmetlerine erişimini daha etkin hale getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Vali Hüdayar Mete Buhara, Kırşehir’e veda etti Vali Hüdayar Mete Buhara, Kırşehir’e veda etti

Murat Sürmeli ve ekibi, Doç. Dr. Süleyman Ersoy'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Kırşehir'de sağlık alanındaki yeniliklerin ve gelişmelerin takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Editör: TUĞBA GÜL