Kırşehir’deki Galatasaray taraftarları, kulübün yeni sezon formalarının tanıtılmasıyla büyük bir heyecan yaşadı. Galatasaray Adası'nda düzenlenen ve kulüp başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı lansmanda, sarı-kırmızılıların yeni sezon formaları göz kamaştırdı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında bugünün programı (29 Temmuz 2024) Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında bugünün programı (29 Temmuz 2024)

Başkan Dursun Özbek, lansmanda yaptığı konuşmada, yeni sezon formalarının Puma tarafından üretileceğini ve 3 farklı kategoride sunulacağını belirtti. Özbek, “Profesyonel maç forması, maç forması ve taraftar forması olmak üzere 3 farklı kategoride forma üreteceğiz. Taraftar formamızın fiyatı 1499 lira. Türkiye'de 1 milyon forma satışını hedefliyoruz. Bu hedef, Türkiye’de bir rekor olacak ve bizi Avrupa'da forma satışlarında ilk 5’e taşıyacak. Galatasaray her zaman ilkleri başarır, bunu da sadece Galatasaray başarabilir” dedi.

Galatasaray Adası’nda gerçekleşen organizasyona, yöneticiler ve futbolcular Michy Batshuayi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Leo Dubois gibi isimler katıldı. Davetliler, özellikle yeni transfer Belçikalı yıldız Batshuayi ile fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Özbek, lansmanda 100 forma satın alarak 1 milyon forma satışı hedefine destek verdi. (HABER MERKEZİ)

Editör: BETÜL AKEREN