EĞİTİM

Filistin’e destek! Mezuniyet töreninde unutulmaz anlar!

Mezuniyet töreni, hem mezunların eğitim hayatlarının gururunu yaşadığı hem de Filistin’e desteklerini duyurdukları anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, yalnızca mezuniyet coşkusu ile değil, aynı zamanda Filistin’e duyulan derin destek ile de hatırlanacak. İsrail terörünün yaklaşık 9 aydır süren Filistin üzerindeki soykırımına sessiz kalmayan mezunlar, bu anlamlı günde Filistin’in yanında olduklarını güçlü bir şekilde ifade ettiler.

Tören sırasında, mezun öğrenciler Filistin’e destek veren pankartlar açarak kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi. “Filistin'i Unutma!” yazılı pankartlarla yapılan yürüyüş, törende duygusal anlara sahne oldu. Öğrencilerin bu anlamlı mesajı, törene katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

Ayrıca, Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi, Seda İlanbey yönetiminde sergiledikleri Dabke Dansı ile Filistin’e desteklerini sanat yoluyla gösterdiler. Halk oyunları ekibinin performansı, Filistin halkına olan dayanışmanın ve kardeşliğin bir sembolü olarak büyük beğeni topladı. (HABER MERKEZİ)