SPOR

Fenerbahçe'nin yeni sezon formalarına büyük ilgi

Kırşehirli Fenerbahçe taraftarları, yeni sezon formalarını heyecanla karşıladı. Özellikle iç sahada giyilecek çubuklu forma büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunda giyeceği yeni formalarını görkemli bir animasyon filmiyle tanıttı. Kulübün "Bir DNA Meselesi: Fenerbahçe'nin Görkemli Mazisine Saygı Duruşu" sloganıyla sunduğu bu tanıtım, Kırşehirli Fenerbahçe taraftarları arasında büyük heyecan yarattı.

Kırşehir'de yaşayan ve sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Umut Turgut, yeni formaların tasarımlarını çok beğendiğini belirterek, "Formalar gerçekten harika görünüyor. Özellikle iç sahada giyilecek çubuklu formadaki 'Yaşa Fenerbahçe' detayı çok anlamlı. İlk fırsatta bu formaları satın almak istiyorum," dedi.

Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncularının animasyon çizimleriyle zenginleştirilen tanıtım filmi, sarı-lacivertli kulübün tarihine saygı duruşunda bulunuyor. Galip Kulaksızoğlu, Zeki Rıza Sporel, Cihat Arman, Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu, Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Toni Schumacher, Todor Veselinovic, Jay-Jay Okocha, Alex de Souza, Deivid de Souza, Semih Şentürk, Diego Lugano, Pierre van Hooijdonk, Stephen Appiah, Volkan Demirel, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci ve Jose Mourinho'nun çizimlerinin yer aldığı film, taraftarlar arasında büyük beğeni topladı.

Kulübün açıklamasına göre, iç sahada giyilecek çubuklu formanın yanı sıra deplasman maçlarında beyaz formanın kullanılacağı ve alternatif formanın ise lacivert renkte olacağı belirtildi.

Kırşehirli Fenerbahçeliler, bu formaların tanıtımıyla birlikte yeni sezonu sabırsızlıkla beklemeye başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını yeni formalarla sahada görmek için gün sayıyor.