Kırşehirli sporseverler ve özellikle sarı-lacivertli taraftarlar, bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş mücadelesinde nefeslerini tutacak. Fenerbahçe, deplasmanda 4-3'lük zaferle döndüğü ilk maçın ardından İsviçre temsilcisi Lugano'yu evinde ağırlayacak. Bu heyecan dolu karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Exxen'den canlı yayımlanacak.

Beşiktaş - Gençlerbirliği saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Gençlerbirliği saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan bu önemli mücadelede, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones düdük çalacak. Jones'in yardımcılıklarını Neil Davies ve Wade Smith üstlenirken, dördüncü hakem olarak Sam Barrott görev alacak. Fenerbahçe, bu karşılaşmada her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak. Tek farklı mağlubiyet durumunda ise maç uzatmalara gidecek. 2 ve daha farklı mağlubiyetlerde ise turu geçen taraf Lugano olacak. Fenerbahçe, Lugano engelini aşması halinde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın güçlü temsilcisi Lille ile karşılaşacak. Bu turdaki ilk maçlar 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Muhtemel 11

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko.

Editör: BETÜL AKEREN