GÜNDEM

Fatih Mehmet Yavuz’dan Mevlid Kandili mesajı

Eğitim Bir Sen Kırşehir Şubesi ve Memur Sen Kırşehir Şube Başkanı Fatih Mehmet Yavuz, İslam âleminin Mevlid Kandili'ni kutladı.

Eğitim Bir Sen Kırşehir Şubesi ve Memur Sen Kırşehir Şube Başkanı Fatih Mehmet Yavuz, İslam âleminin Mevlid Kandili'ni kutladı. Başkan Yavuz, bu mübarek geceye dair umut ve dileklerini bir mesajla paylaştı.

Başkan Yavuz'un mesajında, "Alemlere rahmet olarak gönderilen önderimiz ve rehberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyayı şerefledirdiği bu mübarek gecede tüm İslam aleminde barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz. Mevlid Kandili'nin, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor; birlik, beraberlik ve esenlik içinde nice kandillere ulaşmayı temenni ediyoruz. Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yavuz, Mevlid Kandili'nin, toplumsal dayanışma ve birlik duygularını pekiştiren, huzur ve barış dolu bir zaman dilimi olmasını diledi. Bu özel günün, tüm İslam dünyasında ve özellikle de toplumumuzda sevgi, barış ve anlayışın artmasına katkıda bulunmasını umduğunu belirtti.

Mevlid Kandili'nin, aynı zamanda, bir arınma ve yenilenme fırsatı sunduğunu vurgulayan Yavuz, bu gecenin feyzinden en iyi şekilde yararlanılmasını ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğinin pekişmesini temenni etti. Bu kutlama, Kırşehir'deki hem Eğitim Bir Sen hem de Memur Sen üyeleri arasında manevi bir birlik oluşturmayı ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.