Kırşehirli futbolseverler, bu akşam gerçekleşecek EURO 2024 Çeyrek Final karşılaşmasında Türkiye ile Hollanda arasındaki mücadele için nefeslerini tuttu. Herkes, sahaya çıkacak muhtemel 11'i merak ediyor. Heyecan dolu bu karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Turpin’in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer olacak. VAR koltuğunda ise Fransız Jerome Brisard oturacak.

Türkiye'nin Muhtemel 11'i:

Mert Günok 

Mert Müldür

Samet Akaydın 

Abdülkerim Bardakcı 

Ferdi Kadıoğlu 

Kaan Ayhan 

Salih Özcan 

Hakan Çalhanoğlu 

Barış Alper Yılmaz

Kerem Aktürkoğlu

Arda Güler 

Türkiye, son dönemde gösterdiği üstün performansla dikkat çekerken, Hollanda'nın da güçlü kadrosu ve disiplinli oyunu göz dolduruyor. Kırşehirli vatandaşlar, şehir meydanında kurulan dev ekranlardan maçı izleyerek milli takımlarına destek verecekler. Bu heyecan dolu karşılaşma öncesinde Kırşehir'de esnaf, milli takımın formalarını ve bayraklarını satışa çıkardı. Kahvehaneler dolup taşarken, gençler sokaklarda milli marşları söyleyerek coşkuya ortak oluyor.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında bugünün programı (29 Temmuz 2024) Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında bugünün programı (29 Temmuz 2024)

Bu akşam saat 21:00'de başlayacak olan bu dev mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Türkiye'nin sahaya çıkacak muhtemel 11'i ve hakem kadrosuyla ilgili bu detaylar, maç öncesi heyecanı bir kat daha arttırıyor. (HABER MERKEZİ)

Editör: BETÜL AKEREN