Kırşehir’in Boztepe ilçesi Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (S.Y.D.V.) Müdürlüğü’nün koordinesiyle hayata geçirilen “En Mutlu Günüm: Doğum Günüm Projesi” kapsamında, Boztepe ilçesine bağlı Harmanaltı köyünde ikamet eden bir genç için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Dedelili Neşet İnce vefat etti Dedelili Neşet İnce vefat etti

Boztepe Kaymakamı Hamza Erdem ve S.Y.D.V. Müdürü Hüseyin Baki’nin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, gencin doğum günü coşkuyla kutlandı. Kaymakam Erdem ve Müdür Baki, gencin evine giderek doğum günü pastası ve hediyelerle güzel bir sürpriz yaptılar.

449281770 771968928480000 6494110794485177560 N

Kutlama sırasında doğum günü pastası kesilerek, gence hediyeler takdim edildi. Kaymakam Hamza Erdem, genç ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve onun mutlu gününde yanında olmanın sevincini paylaştı. Kaymakam Erdem, bu tür projelerin sosyal dayanışmayı güçlendirdiğini ve toplumdaki bireylerin moral ve motivasyonunu artırdığını vurguladı.

 Keyifli ve sıcak bir ortamda geçen doğum günü kutlaması, pasta kesimi ve hediye takdiminin ardından sona erdi. Genç ve ailesi, Boztepe Kaymakamı Hamza Erdem ve S.Y.D.V. Müdürü Hüseyin Baki’ye bu anlamlı sürpriz için teşekkür ettiler.

Bu tür projelerle, Boztepe ilçesinde sosyal dayanışmanın ve toplumsal mutluluğun artırılması hedefleniyor. Boztepe Kaymakamlığı ve S.Y.D.V. Müdürlüğü, benzer projelerle ilçedeki çocukların ve gençlerin yüzlerini güldürmeye devam edecek.

Editör: TUĞBA GÜL