GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu Nevşehir'de!

Kırşehir’e de uğrayıp uğramayacağı merak edilen İmamoğlu’nun programı detaylarıyla açıklandı.

Bugün Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde yoğun bir programa katılacak. Kırşehir’e de uğrayıp uğramayacağı merak edilen İmamoğlu’nun programı detaylarıyla açıklandı.

Kiptaş Hacıbektaş Mihmandar Projesi Teslim Töreni 

İmamoğlu, saat 11.00'de Kiptaş Hacıbektaş Mihmandar projesinin teslim törenine katılacak. Başkanın alana gelişi ile başlayacak olan törende, sunucunun açılış konuşmasının ardından proje filmi gösterilecek. KİPTAŞ A.Ş Genel Müdürü Ali Kurt ve Başkan Ekrem İmamoğlu’nun konuşmalarıyla devam edecek olan törende, hatıra fotoğrafı çekimi yapılacak. Basın mensupları ve protokol üyeleri projeyi gezerek inceleyecekler.

Hacıbektaş Belediyesi ziyareti 

Saat 12.00'de Hacıbektaş Belediyesi'ni ziyaret edecek olan İmamoğlu, Belediye Başkanı Ali Kaim ile bir araya gelecek ve ilçenin sorunları ile projeleri hakkında bilgi alacak.

Hacı Bektaş Veli Türbesi ziyareti 

12.30-13.30 saatleri arasında Hacı Bektaş Veli Türbesi’ni ziyaret edecek olan İmamoğlu, burada dua ederek ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacak. 13.40-14.10 saatleri arasında Bektaş Efendi Türbesi’ni ziyaret edecek olan Başkan, ardından Kapadokya’ya hareket edecek.

Kültürel gezi 

16.00-20.00 saatleri arasında Peribacaları (Çavuşin), Aşk Vadisi (Göreme) ve Kızılçukur Vadisi (Ürgüp) gibi Kapadokya’nın ünlü yerlerini ziyaret edecek olan İmamoğlu, bu tarihi ve turistik yerlerin korunması ve tanıtımı hakkında bilgi alacak.

Nevşehir Havalimanı'na hareket 

Saat 20.00'de havalimanına hareket edecek olan İmamoğlu, burada kısa bir brifing aldıktan sonra İstanbul’a dönüş yapacak. Saat 21.00'de Nevşehir Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na uçacak olan İmamoğlu, saat 22.30’da İstanbul’a varacak.