Kırşehir’in kültür ve sanat dünyasında adeta bir yıldız gibi parlayan Ahi Evran Musiki Derneği, geçtiğimiz gece düzenlediği müzikli ve yemekli etkinlikle gündeme damgasını vurdu. Derneğin yeni yönetiminin belirlenmesinin ardından, üyeler ve yeni yöneticiler keyifli bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

Dr. Berker Öztürk’ün istifası sonrasında, derneğin yeni başkanı olarak İlknur Yarımkale seçildi. Başkan Yardımcılığı görevine Müge Şebnem Şahin, Yönetim Kurulu Üyeliğine Necati Karayel, Dernek Sekreterliğine Şükrü Tuzcu ve Saymanlığa ise Özer Uzdilek getirildi. Bu yeni yönetim ekibi, Ahi Evran Musiki Derneği’ni daha da ileriye taşıma hedefiyle çalışmalarına hemen başladı.

#Dost Meclisi Canlarla Birlikte Çok Güzel Bir Akşam Yemeğinden Sonra Müziklerle Gecemizi Taçlandırdık.#Ahemder#Nice Etkinliklerde Buluşmak Üzere. (1)-1

Yeni yönetimin tanıtıldığı etkinlik, akşam yemeğiyle başladı. Dernek üyeleri ve yeni yönetim kurulu üyeleri, sıcak ve samimi bir atmosferde yemeklerini paylaşarak, gelecekteki projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Abdullah Altındaş, Çağlayanlar Motorlu Araçlar Çiçekdağı Şubesinin yeni Satış Müdürü oldu Abdullah Altındaş, Çağlayanlar Motorlu Araçlar Çiçekdağı Şubesinin yeni Satış Müdürü oldu

#Dost Meclisi Canlarla Birlikte Çok Güzel Bir Akşam Yemeğinden Sonra Müziklerle Gecemizi Taçlandırdık.#Ahemder#Nice Etkinliklerde Buluşmak Üzere. (2)

Yemek sonrası gerçekleştirilen müzik gecesi ise tam anlamıyla bir sanat şöleni oldu. Yetenekli müzisyenlerin sergilediği performanslar, katılımcılardan büyük beğeni topladı ve geceye damgasını vurdu.

#Dost Meclisi Canlarla Birlikte Çok Güzel Bir Akşam Yemeğinden Sonra Müziklerle Gecemizi Taçlandırdık.#Ahemder#Nice Etkinliklerde Buluşmak Üzere. (3)

#Dost Meclisi Canlarla Birlikte Çok Güzel Bir Akşam Yemeğinden Sonra Müziklerle Gecemizi Taçlandırdık.#Ahemder#Nice Etkinliklerde Buluşmak Üzere. (4)

#Dost Meclisi Canlarla Birlikte Çok Güzel Bir Akşam Yemeğinden Sonra Müziklerle Gecemizi Taçlandırdık.#Ahemder#Nice Etkinliklerde Buluşmak Üzere. (5)

#Dost Meclisi Canlarla Birlikte Çok Güzel Bir Akşam Yemeğinden Sonra Müziklerle Gecemizi Taçlandırdık.#Ahemder#Nice Etkinliklerde Buluşmak Üzere.-1
Editör: BETÜL AKEREN