SİYASET

Cumhurbaşkanlığı ofisinde önemli görüşme

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Doç. Dr. Metin Kıratlı’yı Cumhurbaşkanlığı ofisindeki makamında ziyaret etti

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Doç. Dr. Metin Kıratlı’yı Cumhurbaşkanlığı ofisindeki makamında ziyaret etti. Ziyarette, Milletvekili Erkan'a diğer milletvekilleri de eşlik etti.

Vekil Necmettin Erkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanımız Doç. Dr. Metin Kıratlı’yı Milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte ziyaret ettik" ifadelerine yer verdi. Ziyaretin, Cumhurbaşkanlığı ve Kırşehir’in gelecekteki projeleri hakkında verimli görüşmelerin yapıldığı belirtiliyor.

Ziyaret sırasında, Kırşehir’e yönelik yapılabilecek yeni yatırımlar, projeler ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak konuların ele alındığı öğrenildi. Ayrıca, Kırşehir’in tarım, eğitim ve sağlık alanlarındaki ihtiyaçları ve bu alanlarda atılması gereken adımlar da görüşülen konular arasında yer aldığı tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Doç. Dr. Metin Kıratlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.