GÜNDEM

Çiçekdağı’nda 6. Geleneksel Bulgur Festivali hazırlıkları tamamlanıyor

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Geleneksel Bulgur Festivali için hazırlıklar tamamlanıyor.

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Geleneksel Bulgur Festivali için hazırlıklar tamamlanıyor. Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan festival, 4-5 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. İlçe halkının sabırsızlıkla beklediği festivalde, ünlü sanatçılar sahne alacak.

Festivalin ilk günü olan 4 Ekim 2024 Cuma akşamında sahne alacak isimler arasında Bektaş Dolu, Ömer Faruk Bostanlı ve Elif Buse Doğan bulunuyor. 5 Ekim 2024 Cumartesi günü ise Hulusi Gökmeşe, Duygu Kutlu ve Hüseyin Turan festivalin coşkusunu katılımcılara yaşatacak.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, festival hazırlıklarında sona gelindiğini ve ilçenin bu büyük etkinliği sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Başkan Hakanoğlu, tüm Kırşehir halkını da 6. Geleneksel Bulgur Festivaline davet etti.

Festival, konserlerin yanı sıra çeşitli gösteriler, halk oyunları ve yerel lezzetlerin tanıtımıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. 6. Geleneksel Bulgur Festivali, Çiçekdağı’nın kültürel zenginliğini ve misafirperverliğini bir kez daha gözler önüne serecek.