GÜNDEM

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, “Tüm halkımızı bekliyoruz”

Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçede 4-5 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Geleneksel Bulgur Festivali ve yeni Belediye Hizmet Binasının açılışı için tüm Çiçekdağı halkını davet etti.

Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçede 4-5 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Geleneksel Bulgur Festivali ve yeni Belediye Hizmet Binasının açılışı için tüm Çiçekdağı halkını davet etti. Başkan Hakanoğlu, yaptığı açıklamada, “4 Ekim Cuma günü saat 15.00’da yeni Belediye Hizmet Binamızın açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Açılış ve festivalimizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Loading...

Yeni Belediye Hizmet Binasının açılış töreni, Çiçekdağı halkı için büyük bir buluşma olacak. İlçenin ihtiyaçlarına cevap verecek modern yapısıyla dikkat çeken bina, hizmet kalitesini artıracak imkânlar sunacak. Açılışın ardından düzenlenecek Geleneksel Bulgur Festivali’nde ise çeşitli etkinlikler, yöresel lezzetler ve eğlenceler ile Çiçekdağı halkı bir araya gelecek.

Başkan Hakanoğlu, bu önemli etkinliklerin ilçenin sosyal ve kültürel hayatına büyük bir katkı sağlayacağını belirterek, “Yeni hizmet binamız, ilçemiz halkına daha iyi ve hızlı hizmet sunmamızı sağlayacak. Bulgur Festivali ise hemşehrilerimizin kültürünü yaşatacak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek” dedi.

Başkan Hakanoğlu, bölge halkının yanı sıra çevre ilçelerden de katılım beklediklerini ifade ederek, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet etti.