AK Parti Kırşehir'de 23 yıllık başarı yolculuğunu coşkuyla kutladı AK Parti Kırşehir'de 23 yıllık başarı yolculuğunu coşkuyla kutladı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir'de gençler ve şehit aileleri için unutulmaz bir gezi programının startını verdi. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen bu anlamlı etkinlik, YKS kampına katılan öğrencilerimize bir söz olarak başlamıştı. Ancak bu kez proje, şehit aileleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklarımızın da dahil edilmesiyle daha da kapsamlı hale getirildi.

Millî birlik ve beraberliğin simgesi olan Çanakkale ruhunu yeniden canlandırmak amacıyla düzenlenen bu tarihi gezi için ilk kafile, büyük bir coşkuyla yola çıktı. Katılımcılar, millî ve manevi duyguların derinden hissedileceği bu yolculukta, tarihin izlerini sürerek geçmişe doğru anlamlı bir yolculuğa çıkacaklar. Milletvekili Erkan, yaptığı açıklamada, “Millî ve manevi duyguların derinden hissedileceği, tarihin izlerini sürerek geçmişe yolculuk yapılacağı Çanakkale gezisine katılan tüm katılımcılara keyifli, huzurlu ve güvenli bir seyahat diliyorum” diyerek geziye katılanlara en iyi dileklerini iletti.

Editör: BETÜL AKEREN