Kırşehir’de yaşayan vatandaşlar, Kurban Bayramının bitmesinin ardından bayram tatilinde kütüphanelerin açık mı yoksa kapalı mı olduğunu merak ediyor.  2024 yılı Kurban Bayramı tatili, arife günü olan 15 Haziran Cumartesi başlayıp, bayramın son günü olan 19 Haziran Çarşamba sona ermektedir. Ancak, tatilin 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günleri ile birleştirilmesiyle toplamda 9 günlük bir tatil süresi oluşmaktadır.

Çiçekdağı’nda yeni eğitim yılı coşkusu Çiçekdağı’nda yeni eğitim yılı coşkusu

Bugün 21 Haziran Cuma günü, Kurban Bayramı tatilinin uzatılması nedeniyle kütüphaneler kapalı olacaktır. Kırşehir’deki kütüphaneler, bayram tatili süresince hizmet vermeyecek ve tatilin bitimiyle birlikte normal çalışma saatlerine dönecektir. Kitapseverler, araştırma yapan öğrenciler ve sessiz bir çalışma ortamı arayan profesyoneller, kütüphanelerin kapalı olacağını göz önünde bulundurmalıdır.

Kırşehir’deki kütüphaneler, 24 Haziran Pazartesi günü itibarıyla normal çalışma saatlerine dönecektir. Tatil süresince hizmet vermeyecek olan kütüphaneler, pazartesi günü itibarıyla tekrar kitapseverlerin ve araştırma yapanların hizmetinde olacaktır.

Editör: BETÜL AKEREN