Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ndan basın mensuplarına Bilgilendirme Toplantısı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ndan basın mensuplarına Bilgilendirme Toplantısı

Her yıl 7 Temmuz’da dünya genelinde kutlanan Dünya Çikolata Günü, Kırşehir’de de büyük bir coşkuyla kutlandı. 7 Temmuz Dünya Çikolata Günü, Kırşehirli vatandaşlar tarafından tatlı bir gelenekle anıldı.

Crst0044 Cafe Restoran Duvar Kagidi Dekorasyon Bayram CikolatasiKırşehirlilerin büyük bir sevgiyle tükettiği çikolata, mutluluk kaynağı olarak biliniyor. Eğer çikolata yedikçe kendinizi daha mutlu hissediyorsanız, siz de tam bir çikolata bağımlısısınız!

Bitter CikolataDünya Çikolata Günü dolayısıyla Kırşehirli vatandaşlar, birbirlerine çikolata ikram ederek bu tatlı günü kutladılar. Şehrin çeşitli yerlerinde çikolata dağıtımı yapılırken, Kırşehirli esnaflar da müşterilerine ikramda bulundu. Sokaklarda ve meydanlarda çikolata sevinci yaşandı.

ÇikoKırşehir’deki kutlamalar, şehrin dört bir yanında neşeli anlara sahne oldu. Kırşehirli vatandaşlar, çikolatanın mutluluk veren tadını paylaşarak Dünya Çikolata Günü’nü kutladılar.

Bitter

Editör: TUĞBA GÜL