EĞİTİM

Boztepe Kaymakamı Hamza Erdem'den öğrencilere anlamlı hediye

Kırşehir'in Boztepe ilçesi Kaymakamı Hamza Erdem, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) üstün başarı gösteren öğrencileri anlamlı bir ödülle onurlandırdı.

Kırşehir'in Boztepe ilçesi Kaymakamı Hamza Erdem, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) üstün başarı gösteren öğrencileri anlamlı bir ödülle onurlandırdı. Kaymakam Erdem, düzenlenen özel bir programla başarılı öğrencilere bisiklet hediye ederek, onların motivasyonlarını artırmayı ve başarılarını taçlandırmayı amaçladı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ödül törenine, Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muammer Turan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Baki, Boztepe Ortaokulu Müdürü Seval Serdaroğlu, Boztepe Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gökçen Altınlı ve başarılı öğrenciler katıldı.

Kaymakam Erdem, törende yaptığı konuşmada, LGS’de gösterdikleri üstün başarıdan dolayı öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere teşekkür ederek, bu başarıların ilçede büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Programın sonunda, Kaymakam Erdem ve protokol üyeleri, öğrencilere bisikletlerini takdim etti. Öğrenciler ve aileleri, bu anlamlı ödül için Kaymakam Erdem’e teşekkürlerini ileterek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin başarılarını motive ettiğini dile getirdiler.

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.