EĞİTİM

BİLSEM tercih yapmaya esas puanlar açıklandı

2024 BİLSEM öğretmen seçme sürecinin en önemli adımı tamamlandı. Tercihlerin hangi tarihte gerçekleştirileceğini öğrenmek için tıklayın!

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden beklenen açıklama geldi! 2024 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğretmen seçme ve atama sürecinin en kritik aşaması olan bölge sözlü sınav sonuçları ve tercih yapmaya esas puanlar nihayet açıklandı.

Öğretmen adaylarının merakla beklediği bu sonuçlar, birçok kişinin geleceğini şekillendirecek. Artık sıra, atama tercihlerini yapmaya geldi. Tercih dönemi 18-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve bu süre zarfında adaylar, kariyerlerindeki bu önemli adımı atmak için tercihlerini belirleyecekler.

Bölge sözlü sınav sonuçlarına ve tercih yapmaya esas puanlara ulaşmak için adaylar bu linki kullanabilirler. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesi olan www.meb.gov.tr üzerinden de detaylı bilgilere erişim sağlanabilir. Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm adaylara başarılar dilerken, bu sürecin şeffaf ve adil bir şekilde yürütüleceğinin altını çizdi.