YEREL

Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu: "Bir daha asla!"

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Çiçekdağı’nda düzenlenen etkinlikler, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu bir gün yaşattı.

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesi, 15 Temmuz günü unutulmaz anlara sahne oldu. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler, halkın büyük katılımıyla gerçekleştirildi. Çiçekdağı Meydanı’nda bir araya gelen yüzlerce vatandaş, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu bir gün geçirdi.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, yaptığı etkileyici konuşmada, 15 Temmuz’un önemine vurgu yaptı. Başkan Hakanoğlu, “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir daha asla darbe olmasın, bir daha kimse milli iradeye kastetmesin diye Çiçekdağı meydanındayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin,” ifadeleriyle halkın duygularına tercüman oldu.

Başkan Hakanoğlu, konuşmasını, “15 Temmuz ruhuyla milletimizi ve devletimizi ilelebet payidar kılsın. Bu vesileyle Rabbim’den şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum,” diyerek tamamladı. Bu sözler, meydanda bulunan herkesin yüreğine dokundu ve büyük alkış aldı.