EĞİTİM

Başkan Yılmaz'dan o liselere ziyaret!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Yılmaz, Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesi ve Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ederek okul yönetimiyle bir araya geldi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, sanatın ve eğitimin önemine vurgu yapmak amacıyla Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesi ve Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Yılmaz'ın okul ziyareti, sanat eğitimi ve genç yeteneklerin desteklenmesi hususunda KTSO'nun taahhüdünü bir kez daha gösterdi.

Başkan Mustafa Yılmaz, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi'nde Okul Müdürü İsmail Erbaş, Okul Müdür Başyardımcısı Tahsin Azili ve Okul Müdür Yardımcısı Hasan Albayrak ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, okulun eğitim faaliyetleri, sanatsal projeleri ve öğrencilerin başarıları hakkında bilgi alındı. Ardından Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Sezgin Akgün ile görüşen Başkanımız Mustafa Yılmaz, okul ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı. Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Sezgin Akgün Başkanımız Mustafa Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.