Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Kırşehir Şube Başkanı Fatih Mehmet Yavuz, adil, makul ve sürdürülebilir bir vergi sistemi için hazırladıkları kapsamlı raporu açıklayacaklarını duyurdu. Yapılan açıklamada, sosyo-ekonomik dengenin sağlanması ve toplumsal refahın artırılması adına vergi sisteminin adil bir yapıya kavuşmasının gerektiği vurgulandı.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Adil, makul ve sürdürülebilir bir vergi sistemine kaynak olması maksadıyla hazırladığımız kapsamlı raporumuzu açıklıyoruz! Mevcut vergi sisteminde yaşanan adaletsizliklerin giderilmesine, gelir dağılımının ve vergi yükünün adil paylaşımını tesis etmeye yönelik kapsamlı çözüm önerilerimizi içeren ‘Adil, Makul ve Sürdürülebilir Vergi Sistemi’ Raporumuzu düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği

📅 26 Haziran Çarşamba

⏰ 11.00

📍 Memur-Sen Konfederasyon”

Tüm basın mensupları ve ilgililer, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’in düzenleyeceği bu önemli toplantıya davetlidir. Başkan Yavuz, toplumsal refahın ve ekonomik dengenin sağlanması için bu tür adımların önemine dikkat çekerken, kamuoyunun desteği ve ilgisinin bu süreçte büyük rol oynayacağını belirtti.

Editör: TUĞBA GÜL